GYIK

Mikor tudok futárt rendelni?

Telefonon a 06 20/9322-220 telefonszámon hétköznap 8-18 óra között.

E-mailben az info@kantaa.hu címen bármikor.

Mennyibe kerül egy szállítás?

Áraink főként egyéni díjszabás alapján készülnek el. Ez azért van, mert a szállítás több dologtól is függ: mit, honnan, hova, mikor, mennyire gyorsan, de legfőképp milyen sűrűn? Állandó ügyfeleinknek kedvezményes díjcsomagokat kínálunk az alapján, hogy felmértük, pontosan mire van szükségük.

Hogyan tudok fizetni?

Hívj minket ódivatúnak, de a készpénzes fizetést jobban szeretjük, mint az átutalást. Az állandó partnereink, akik havonta fizetnek, egyszerre nagy összeget, azok természetesen utalással is fizethetnek. Fizethet a címzett is, fizethet az átvevő is, vagy akár egy harmadik cím is.

Mekkora csomagot tudtok egyszerre szállítani?

Nagy terjedelmű és nagy mennyiségű csomagokat tudunk akár egyszerre is szállítani. A maximális súly amit kerékpárjaink elbírnak 100 kg + a sofőr. Ha ennél nehezebb a csomagod, akkor annak szállítását is segítünk megszervezni a lehető legcélszerűbben. Ha például a szállítandód sok és nagy, tehát először autóval kell elhozni majd több címre szétosztható, akkor a nagyobb méretű négykerekűvel előszőr barátunk, a Hermes Express futárszolgálat tud segítségedre sietni majd rövid szortírozást követően a belvárosba mi szállítjuk ki a csomagjaidat kerékpárral, akár több, mint 100 címre is, egymás után.

Tudjátok raktározni a cuccaimat?

Az általáunk rendszeresen szállított csomagok tárolását is vállaljuk. Raktárunk a 7. kerület Dembinszky utcában található. Ehhez minden esetben előzetes felmérés szükséges az áruk terjedelme, értéke és további részletek kiderítése érdekében.

Nehéz kerékpározni a cargo biciklikkel?

Egyáltalán nem. Elsőre természetesen fura, és meg kell szokni, de nagyon könnyű velük haladni, ugyanúgy, mint a hagyományos kerékpárokkal. Az elektromos rásegítés nélküli bringáknak egyetlen hátránya lehet csak, hogy a nagyobb dombokra kicsivel nehezebb felkerülni, de ez még sosem okozott gondot. Ha kedved van kipróbálni magad a teherbringákat, gyere el bátran a Cargonomiába, ahol kipróbálhatod az életérzést!

Nem ázik be a cargón lévő csomagom vagy tűnik el?

Nem. Minden kerékpárunk vízhatlan, zárható csomagterű. Így minden csomag biztonságban van, amit szállítunk, mindenféle csapadéktól. Emellett persze rendelkezünk állandó csomagbiztosítással is.

Hány kilométert mentek egy nap?

Amennyit csak kell 🙂 Futáronként változó, általában 50-150 km között.

Télen hogyan bírjátok a szállítást?

Télen-nyáron, szakadó hóesésben vagy a legnagyobb melegben is időben érkezünk. Az időjárási körülmények nem fognak ki rajtunk.