Futárszolgálat

Az azonnal szállítandó dolgok mozgatására a kerékpáros futár régóta kedvelt alternatíva a városokban. Teherbringáinkkal a belvárosban még hatékonyabban, teljesen környezetbarátan dolgozunk. Csapatunk minden tagja kiemelkedő képességű, rátermett fiatal, aki a legnagyobb dugón ellenére is pontosan odaér a csomaggal, ahova kell.

Azokhoz a dolgokhoz, amik kisebbek és nem kell teherbicikli, hagyományos biciklis futárt küldünk. Így az apró, borítéknyi dolgoktól kezdve a nagyobb dobookig bármit hatékonyan szállítunk: Ránk bízhatsz CD-t, szinházjegyet, könyveket, reklámanyagot, szórólapokat, csokit, laptopot vagy akár egy egész csokor virágot.

Ha szeretnéd, hogy valamit elintézzünk, megvegyünk vagy aláírassunk, esetleg küldenél valakinek ajándékba virágot, kürtöskalácsot vagy bármi mást, de nem tudod, hogy oldd meg, segítünk.

A hagyományos kerékpáros futárszolgálatban társunk a Hermes Express budapesti futárszolgálat van segítségünkre.
Munkanapokon reggel 8 és 20 óra között állunk rendelkezésre. Ettől eltérő időpontokban és munkaszüneti napokon ügyeletet biztosítunk. Diszpécsereink minden esetben felvilágosítást adnak az aktuális kiállási és szállítási határidőkről.

Talpraesett dolgozóink képesek bármilyen felmerülő akadályt gyorsan leküzdeni.Esőben és hóban is ugyanúgy álljuk a sarat, mint a szikrázó napsütésben. Környezetbarát gondolkodásunknak köszönhetően nem terheljük feleslegesen a várost. Bízd ránk fontos és sürgős csomagjait! Időjárástól függetlenül, mindig gyorsan kézbesítjük.

Oldalukon minden további információt megtalálsz.