Futárszolgálat

A kis csomagok azonnali szállításához a nagyvárosokban a kerékpáros futár a legjobb megoldás. Hívj futárt reggel 8 és délután 6 között és mi azonnal ott termünk! Teherbringáinkkal a belvárosban még hatékonyabban, teljesen környezetbarátan dolgozunk. Csapatunk minden tagja kiemelkedő képességű, rátermett fiatal, aki a legnagyobb dugón ellenére is pontosan odaér a csomaggal, ahova kell.

Azokhoz a dolgokhoz, amik kisebbek és nem kell teherbicikli, hagyományos biciklis futárt küldünk. Így az apró, borítéknyi dolgoktól kezdve a nagyobb dobookig bármit hatékonyan szállítunk: Ránk bízhatsz CD-t, szinházjegyet, könyveket, reklámanyagot, szórólapokat, csokit, laptopot vagy akár egy egész csokor virágot.

Ha szeretnéd, hogy valamit elintézzünk, megvegyünk vagy aláírassunk, esetleg küldenél valakinek ajándékba virágot, kürtöskalácsot vagy bármi mást, de nem tudod, hogy oldd meg, segítünk.

A hagyományos kerékpáros futárszolgálaltban partnerünk a Hermes Express Futárszolgálat és a Fényposta futárszolgálat vannak segítségünkre.

Futárjaink munkanapokon reggel 8 és 20 óra között dolgoznak. Ettől eltérő időpontokban és munkaszüneti napokon csak előre leadott megrendeléseket teljesítünk. Diszpécsereink minden esetben felvilágosítást adnak az aktuális kiállási és szállítási határidőkről.

Talpraesett dolgozóink képesek bármilyen felmerülő akadályt gyorsan leküzdeni. Esőben és hóban is ugyanúgy álljuk a sarat, mint a szikrázó napsütésben. Környezetbarát gondolkodásunknak köszönhetően nem terheljük feleslegesen a várost. Bízd ránk fontos és sürgős csomagjait! A futárok időjárástól függetlenül, mindig gyorsan kézbesítjük.