Teherbicikli futár

Teherbiciklijeink a nehezebb dolgokat is képesek gond nélkül elszállítani egészen 100 kg-ig. Rendszeres szállítások esetén írj e-mailt és kérj egyedi árajánlatot! Nagy mennyiségű cím esetén kedvezményeket adunk és segítünk kitalálni a legmegfelelőbb logisztikai koncepciót, hogy Te is és a vevőid is elégedettek legyene. Akár a teljes logisztikai folyamatot is át tudjuk venni, hogy te csak az értékesítésre fókuszálhass. Gyakran rendelt áruidat nyugodtan tárolhatod raktárunkban is, ahonnan rendelésre egyből kiszállítjuk őket.

Rendszeresen viszünk megrendelőink partnereihez előre rendelt árukat, de könnyen teljesítünk azonnal felmerülő igényeket is. Bejárásunk van Michelin csillagos konyhákra, trendi sörfőzdékbe, belvárosi színházakba és privát klubbokba is.

Az utánvétkezelési folyamatokat is támogatjuk rendszeres és pontos helyszíni, készpénzes elszámolással vagy ütemezett bankbefizetéssel. Ha megbízható és mosolygós szállítókra vágysz, akikre szívesen bíznád, hogy reprezentáljanak Téged, keress meg minket!